ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Διαθέτουμε το μοναδικό μηχάνημα ελέγχου ρηγμάτων & διαρροών κυλινδροκεφαλών προσφέροντάς σας την πιο αξιόπιστη & σίγουρη λύση στο διαγνωστικό έλεγχο. Ο τρόπος λειτουργίας του επιτυγχάνεται με τον εντοπισμό της βλάβης μέσω της διοχέτευσης αέρα (ακόμη και 8 bar ατμοσφαιρική πίεση), κατά τη διάρκεια βύθισης της κυλινδροκεφαλής με λειτουργία ηλεκτρονικού ελέγχου και υδραυλικό σύστημα για βύθιση στο νερό. Επιπροσθέτως διαθέτει περιστροφική κίνηση 360ο στο εσωτερικό της θερμαινόμενης δεξαμενής νερού. Λειτουργεί με δύο μοτέρ κίνησης, από τα οποία το ένα λειτουργεί με ηλεκτρονικό πίνακα ασφαλείας και δυνατότητα ηλεκτρονικού ροοστάτη ρύθμισης της θερμότητας του νερού, για την παροχή ηλεκτροϋδραυλικής κίνησης.

Το μηχάνημα εξυπηρετεί τις πλέον δύσκολες και περίπλοκες συνθήκες με 100& επιτυχία στην άμεση διάγνωση. Πρόκειται για ένα μηχάνημα με μέγιστα αποτελέσματα και ιδιαίτερα καλό οικονομικό κόστος, που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς βλάβες και πρωτοπορεί για τα δεδομένα της χώρας μας. το μηχάνημα συνοδεύει εγγύηση καλής ποιότητας και ασφαλούς λειτουργίας, καθώς και μία σειρά μοναδικών εργαλείων ειδικών στο είδος της εργασίας αυτής για όλους τους τύπου κυλινδροκεφαλών.

Τέλος μπορεί να υποστηρίξει την διάγνωση ρήγματος & διαρροής σε κορμούς (μπλοκ) πολλών διαφορετικών μηχανών. Όλα τα εργαλεία που σας διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν άμεσα σε εργασία με όποια κυλινδροκεφαλή και είναι κατάλληλα για ασφαλή τοποθέτηση στο αποθηκευτικό συρτάρι που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μηχανήματος, συνολικής χωρητικότητας 60L.

Βρείτε μας στο χάρτη

Βρείτε μας στο χάρτη